четвер, 18 квітня 2024 р.

Смакуй весну з новою книгою!

Сьогодні у бібліотеці пройшов День нової книги «Лови момент! Новинки літератури!»

Відвідувачі читальної зали бібліотеки мали змогу познайомитися з новими книгами, які представлені на книжковій виставці «Зупинись, не поспішай, нову книгу почитай». На абонементі сімейного читання розгорнуто перегляд літератури «Нові книги на різні смаки», а для маленьких читайликів на молодшому відділі проведено бесіду «Смакуй весну з новою книгою».
З нагоди Дня нової книги працівники книгозбірні завітали до учнів 5-А класу ліцею-гімназії №16 та провели дегустацію нових надходжень.
Бібліотекарка Юлія Харченко познайомила п’ятикласників з цікавими творами сучасних українських та зарубіжних авторів. Діти уважно слухали розповідь про відважного зв’язкового УПА Ілька – героя книги Галини Пагутяк «Око світу», про пригоди трьох друзів з повісті Андрія Бачинського «Ватага веселих волоцюг», карколомні підземні перегони героїв книги Сергія Гридіна «Федько, прибулець з інтернету» та поринули у чарівний світ героїв нової книги Джоан Ролінг «Фантастичні звірі і де їх шукати». Учні були у захваті від інших цікавих історій з новинок літератури для дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар