середу, 29 листопада 2023 р.

Мій улюблений пухнастик, скільки ж він дарує щастя

Тварина стала вірним другом людини ще в прадавні часи, коли наші пращури приручили диких звірів. Сьогодні домашні улюбленці – це не просто тварини, а члени сім’ї, які роблять наше життя насиченим і цікавішим.

30 листопада відзначається Всесвітній день домашніх тварин. Це свято присвячено відданим і люблячим «братам нашим меншим», які потребують теплоти та турботи.

«Мій улюблений пухнастик, скільки ж він дарує щастя» – під такою назвою відбулася година доброти, яку провела бібліотекарка Галина Чередник для учнів 3-А класу природничо-математичного ліцею-гімназії № 16.

У класі була організована галерея малюнків з домашніми улюбленцями. Діти з любов’ю розповіли про тваринок, які живуть у них вдома, як піклуються про своїх підопічних та ділилися кумедними історіями про своїх котиків і песиків, хом'ячків, морських свинок і хвилястих папужок. Учні із захопленням відповідали на питання презентації-вікторини "Чиї це сліди" та реготали з фото-слайдів "Як посміхаються тварини".


Бібліотекарі розуміють всю важливість проведення таких заходів для дітей, адже виховуючи дбайливе ставлення до тварин, діти вчаться поважати слабших, брати відповідальність за тих, кого приручили.

Немає коментарів:

Дописати коментар