четвер, 30 березня 2023 р.

Неймовірні історії від Марини Павленко

"Русалонька із 7-В, або прокляття роду Кулаківських" – цей захоплюючий роман для підлітків вивчається за шкільною програмою у сьомих класах. Сьогодні, в день народження відомої української письменниці, художниці, педагогині Марини Павленко, авторки цієї книги та інших цікавезних дитячих творів, бібліотекарі завітали до 7-А класу ліцею "Білоцерківський колегіум". Світлана Могорит познайомила учнів з творчою біографією ювілярки, провела огляд книг «Цікаві пригоди з казкової шафи», продемонструвала відеозапис розповіді письменниці про повчальні та кумедні життєві пригоди, які лягли в основу її творів.

Марина Павленко добре знається на підліткових переживаннях, думках, мріях. Вона налаштовує дитину на цікаву, захопливу історію, яку хочеться не просто читати, а й переживати. Вміє цікаво й образно розповісти про пригоди, дружбу, перше кохання, таємниці, детективні пошуки, магію, художньо передати народні легенди та повір’я, органічно поєднати реальність та вигадку.
Книги Марини Павленко отримали визнання не лише читачів, а й фахівців, адже не раз очолювали рейтинги найкращих видань року, а письменниця стала лауреатом найпрестижніших літературних конкурсів і премій у галузі літератури для дітей.
Вітаємо Марину Павленко з ювілеєм ! Бажаємо міцного здоров’я, мирного неба та натхнення на створення нових захоплюючих книг!

Немає коментарів:

Дописати коментар