пʼятницю, 10 вересня 2021 р.

Великий дружній велетень – Роальд Дал

13 вересня виповнюється 105 років відомому англійському письменнику Роальду Далу. Його книги люблять і читають діти всього світу. Не є виключенням і читачі нашої бібліотеки.

До ювілею письменника бібліотекарі підготували та провели літературну годину «Великий дружній велетень – Роальд Дал». На захід до читального залу завітали учні 5-А та 5-Д класів СМПШ №16 (класоводи Н.А. Богославець, Л.В. Єсюк).
Казкову повість Р.Дала «Чарлі і шоколадна фабрика» вивчають у 5 класі за шкільною програмою зі світової літератури, тому дітям було надзвичайно цікаво якомога більше дізнатися про цю та інші книги письменника. Бібліотекар Світлана Могорит ознайомила дітей з творчою біографією ювіляра, використавши при цьому мультимедійну презентацію «Таємничий Роальд Дал».
Діти із задоволенням ділилися враженнями про прочитані книги, переповідали сюжети, аналізували вчинки головних героїв. Доповненням до заходу був перегляд фрагментів художнього фільму «Чарлі та шоколадна фабрика», який вийшов на екрани у 2005 році.
Твори Роальда Дала настільки сподобалися юним читачам, що після заходу п’ятикласники відвідали абонемент бібліотеки та взяли книги додому.

Немає коментарів:

Дописати коментар