пʼятниця, 27 вересня 2024 р.

Навколо світу за один день

До Всесвітнього дня туризму в бібліотеці протягом дня бібліотекарка Юлія Харченко інформувала відвідувачів про найвідоміші та найцікавіші місця планети, визначні туристичні об’єкти світу, відкриваючи нові горизонти для тих, хто цікавиться подорожами.

Особливо активними виявилися діти, які з цікавістю гортали книги про подорожі і пригоди мандрівників та брали участь у захопливій грі "Маршрутами мандрівників-першопрохідників", яка дозволила учасникам відчути себе справжніми дослідниками, проходячи шляхами відомих першовідкривачів.

Окрім світових туристичних напрямків, не залишилися без уваги й улюблені місця для відпочинку в Україні. Читачі охоче ділилися своїми враженнями від мандрівок рідною країною, розповідали про ті місця, де вже побували, і куди мріють потрапити.

Цікавою стала мультимедійна презентація "Туристичні об'єкти Білої Церкви", підготовлена Жанною Харченко, завдяки якій багато читачів відкрили для себе нові унікальні куточки рідного міста, про існування яких вони навіть не здогадувалися.

27 вересня для відвідувачів бібліотеки перетворилося на справжню туристичну подорож захоплюючим світом відкриттів, залишаючи по собі теплі враження та бажання вирушати у нові мандри.

Немає коментарів:

Дописати коментар