вівторок, 16 липня 2024 р.

Правдива історія України-Русі

Стародавня історія України є надзвичайно актуальною для дослідження, адже саме в ті часи зародилася українська державність.

Пропонуємо Вам, шановні читачі, надзвичайно цікаву книгу Святослава Семенюка «Правдива історія України-Русі».
🔲 Оперуючи різноманітними історичними джерелами, автор книги зосереджує увагу на стародавній історії України, виникнення державності у східних слов'ян.

🔲Тут описано найважливіші віхи розвитку української державності, відновлено правдиву історію Русі, яка була схована в найдальших закутках, знищена від часів Катерини ІІ. Зокрема книга чудово розвіює міфи, нав'язані зараз путінським режимом.
🔲 -Чий Крим?
"...Насправді, росіяни перший раз з'явилися біля Криму лише 300 років тому, за часів петра І, але були побиті кримськими татарами і після цієї ганебної поразки ще довго платили їм данину."
🔲 Дуже цікавою є історія про три Русі! Київську, Поморську і Дунайську. Історія про них була надійно прихована від нас російськими і німецькими істориками. Чому? Читайте!
🔲 А чи знали ви про королівство Одоакра, який насправді поклав край Римській імперії?
Він, русин захопив майже всю Італію, включно з Римом, відтак наші предки тоді були навіть на Сицилії та в Палермо, і римляни ще в V столітті вчили наші слова: пити, вітер, птах, брат, зима тощо.
🔲 У книзі описані також і сучасні події - Революція Гідності, і війна за свободу і незалежність, яка все ще триває.
Віримо, що виборемо нашу перемогу і світ дізнається правдиву історію!
"...Ядром, тобто архетипом індоєвропейства, в тому числі балтійської та германської мовних сімей, є слов'яни, слов'янським архетипом — русини-українці, а ядром русинів-українців — волиняни. Вони являють собою своєрідне ядро в ядрі і тому можуть вважатися становим хребтом як українців, так і слов'ян та індоєвропейців".
Святослав Михайлович Семенюк — український історик. Директор Інституту українських історико-етнічних земель при Благодійному фонді «Україна-Русь».
Треба відзначити якісну поліграфію друку, наявність ілюстрацій та тверду палітурку книги.

Немає коментарів:

Дописати коментар