вівторок, 5 грудня 2023 р.

Звичайні люди для надзвичайних справ

До Міжнародного дня волонтера у бібліотеці-філії №4 сімейного читання відбувся день інформації «Звичайні люди для надзвичайних справ», в рамках якого відбулася зустріч з білоцерківськими волонтерами. 

Присутні мали змогу познайомитись із книжковою виставкою «Надія нації тепер – хоробрий, мужній волонтер», мультимедійною презентацією «Волонтерство –явище унікальне». Бібліотекар Юлія Харченко розповіла гостям про історію виникнення волонтерства у світі, його напрямки та переваги. До розмови долучились волонтери: депутат міської ради Ольга Нагорна, Людмила Плохотнюк, Зінаїда Касяненко, Наталя Казанчук.
Тріо «Співограй» подарувало присутнім попурі українських народних пісень. Бібліотекарі пригостили волонтерів чаєм і солодощами. Захід пройшов у піднесеній дружній атмосфері, адже зібрались у залі однодумці.

Колектив бібліотеки також бере активну участь у волонтерському русі, організовуючи благодійні ярмарки, збір коштів на потреби ЗСУ, конкурси дитячих малюнків і листівок з теплими щирими привітаннями нашим захисникам. Кожен українець у цей складний час може називатись волонтером. Нас об`єднала спільна мета – Перемога!


Немає коментарів:

Дописати коментар