вівторок, 16 травня 2023 р.

Неймовірні історії від Тараса Прохаська


16 травня святкує ювілейний день народження автор відомої історії про кротячу родину Тарас Прохасько. 

Перша дебютна книжка для дітей "Хто зробить сніг", написана в співавторстві з Мар'яною Прохасько, побачила світ у "Видавництві Старого Лева" в 2013 році. Тож, цей рік для неї є ювілейним.

З такої чудової нагоди бібліотекарі завітали до учнів 1-А класу та до учнів 1-Б класу школи №16. Дітвора з цікавістю слухали розповідь бібліотекарки про цікаві події з дитинства письменника, його дитячі витівки та пригоди, про улюблених літературних героїв та любов до природи. 

У дитинстві він дуже любив читати і мріяв бути письменником. Тому дітям потрібно зрозуміти важливу роль читання в житті кожної людини, яка прагне прожити яскраве і змістовне життя. Малюки були в захваті від знайомства з багатодітною кротячою родиною в якій панує взаєморозуміння та любов. Кротенята зростають розумними та відкритими світу, вони бавляться, вчаться дружити і дорослішати.
Перегляд цікавезного буктрейлеру до книги "Куди зникло море" додало зустрічі позитивних емоційних барв. Дуже потішило школярів прослуховування музичного альбому, відомої у всьому буковому лісі співачки Соні Садової.

Маленькі читайлики, які уважно слухали розповідь і дивились відео, змогли дати правильні відповіді на питання вікторини, яку для них підготували бібліотекарі.

Перебуваючи в піднесеному настрої малюки обіцяли: обов'язково відвідати бібліотеку. Чекаємо!

Немає коментарів:

Дописати коментар