понеділок, 15 травня 2023 р.

Моя сім'я і дорога родина - це тато, мама, бабуся і дідусь


Сім'я, родина, Батьківщина - святі для кожного українця. Людина до глибокої старості пов'язана з родиною і краєм, де вона народилася. І куди б не закинула її доля, вона завжди подумки зі своїми рідними. 

Душевно, весело і гамірно пройшло родинне свято у бібліотеці сімейного читання.

Бібліотекарі розповіли про історію створення свята та родинні обереги. Батькова хата, мамина пісня, дідусева казка, бабусина вишиванка - усе це родовідна пам'ять України.

Веселий настрій подарували конкурси на кмітливість "Відгадай, що це?" та "Продовж прислів'я", а ігри для дітей і матусь "Мамині руки" та "Вгадай сина, (доньку)" показали, навіть із зав'язаними очима, на дотик, члени родини впізнають один одного.

Для присутніх прозвучали пісні "Матусина казка", "Мамині очі", "Побажаю тобі мамо" у виконанні наших читайликів: Зарубенка Дмитра, Бабич Евеліни, Гарбар Кіри, Губарєва Максима, Єлисеєнко Варвари, Павлик Софї, Павленко Анни, Федисько Поляни. 

А подаруночком для присутніх мам стала ніжна мереживна парасолька, сповнена барвистих весняних квітів, яку діти виготовили своїми руками.

Висловлюємо щиру подяку Алені Губарій, вчительці музичного  мистецтва Білоцерківської гімназії-початкова школа №6 "Перспектива", за активну допомогу у проведенні заходу.

Немає коментарів:

Дописати коментар