пʼятницю, 4 листопада 2022 р.

Журнальний мікс

3-го листопада для маленьких читайликів в нашій бібліотеці весело та пізнавально пройшов день періодики "Журнальний мікс". На сторінках журналів діти завжди мають змогу знайти те, чого немає в підручниках, бо тут завжди все найновіше та найцікавіше.

Журнали радують малюків казками, оповіданнями, загадками, іграми, цікавими ідеями і саморобками, допомагають опанувати різні техніки рукоділля, розважають та підтримують.
Всі дитячі журнали в бібліотеці розставлені на виставці "Новинки періодики ”. Тут можна переглянути свіжий номер журналу, який сподобався. Найменші читачі мали змогу ближче познайомитися з дитячою пресою під час бесіди та огляду періодики "Що Поштарик нам приніс?"
Для дітей був проведений бібліогід "Мандруємо планетою з журналом і газетою", де читачі із захопленням подорожували сторінками різних журналів, таких як: "Пізнайко", "Куля", "Колобочок", "В гостях у казки" та ін.
Маленькі розумники охоче мандрували таємничими лабіринтами,відгадували загадки, відповідали на питання вікторини "Хто це? Що це?". Разом із журналом "Пізнайко" пройшли тест - "Ким я хочу бути?" Малеча чудово розмалювала морських піратів та чарівних принцес, відповідала на питання математичних головоломок, логіку та увагу. Протягом дня серед читайликів було проведено опитування "Мій улюблений журнал".
Запрошуємо всіх бажаючих завітати до бібліотеки та познайомитися з журнальними новинками! Читайте, насолоджуйтесь та відпочивайте разом з періодикою.

Немає коментарів:

Дописати коментар