суботу, 15 жовтня 2022 р.

Набуток зрілого таланту Анатолія Гая

15 жовтня 1952 року народився відомий письменник-краянин, журналіст, громадський діяч Анатолій Іванович Гай. Щирий, добрий, ввічливий, завжди готовий прийти на допомогу - таким запам'ятався Анатолій Іванович всім, хто його знав, спілкувався з ним і співпрацював. 

Родина Анатолія і Галини Гай жила поруч з нашою  бібліотекою, тому не дивно, що вони часто відвідували книгозбірню, приносили щойно видані примірники книг, ділилися планами, були бажаними учасниками масових заходів, які організовувала бібліотека. Анатолій Іванович тривалий час був депутатом обласної та міської рад від нашого мікрорайону, вирішував проблеми життєдіяльності містян, допомагав людям у вирішенні їхніх нагальних проблем. 

Особисто для мене він був  другом, порадником, який у важкий період життя прийшов на допомогу, допоміг і підтримав.Та головною справою його життя були книги: написання, підготовка до друку і видання у видавництві "Буква". Анатолій Інанович щедро дарував книги бібліотекам міста. До 70-річчя від дня народження письменника у бібліотеці розгорнута книжкова виставка  "Набуток зрілого таланту Анатолія Гая".

Немає коментарів:

Дописати коментар