четвер, 3 лютого 2022 р.

День нової книги у бібліотеці

Сьогодні у бібліотеці – День нової книги. Протягом дня бібліотекарі знайомили читачів з новими надходженнями різножанрової літератури. На абонементі сімейного читання були оформлені книжкові виставки «Давайте познайомимось: Я – нова книга», на якій були представлені твори для старшої вікової категорії читачів та виставка «На хвилі читацьких захоплень» для підлітків.

Для дітей було проведене літературне знайомство «Книга збирає друзів». Маленькі читайлики були у захваті від новеньких, яскравих, барвистих дитячих книг.

Бібліотекарі читального залу презентували для відвідувачів нову книгу української письменниці, номінантки «Книги року ВВС-2021» Євгенії Кузнєцової "Спитайте Мієчку".

Запрошуємо усіх до бібліотеки і сподіваємося, що ви знайдете для себе книги, від яких отримаєте насолоду.


Кузнєцова, Є. Спитайте Мієчку : роман / Євгенія Кузнєцова. – Л. : Старий Лев, 2021. – 265, [1] с.

Що робити сестрам, яким так легко загубитися у власних думках і бажаннях у великому місті? Все наче й добре, але хочеться поставити життя на паузу, хоча б до вересня, та повернутися у місце свого дитинства. Заплетені стіни старого будинку відгороджують від усього світу з його безліччю питань, а бабуся Тея нічого не запитує, зате завжди поруч. Але літо час не спиняє: на порозі будинку з’являються люди з колишнього, теперішнього і майбутнього життя. Всі у цьому домі – і самі сестри, і бабуся, і індійська кузина, і розгублена мама, і навіть рудий кіт без імені – на порозі змін. Літо іде, ростуть гарбузи на експорт, розмови не стихають, а проблеми і рішення біжать наввипередки.


Немає коментарів:

Дописати коментар