вівторок, 12 жовтня 2021 р.

Дякуємо за відвагу і героїзм


14 жовтня українці святкують одразу чотири свята. Перше – Свято Покрови Божої Матері, друге – День українського козацтва, третє - створення Української повстанської армії (УПА). Четверте свято – День захисника і захисниць України.

До цього дня Україна йшла довгим і тернистим шляхом. Нагальна потреба у такому загальнодержавному святі і саме цього дня особливо гостро постала після російської анексії Криму та початку воєнних дій на території Донецької та Луганської областей.

Сьогодні, в приміщенні бібліотеки, відбулася зустріч шестикласників ліцею «Білоцерківський колегіум» (кл. керівник Наталія  Кравчук) з військовослужбовцями 72-ої ОМБр ім. Чорних Запоріжців. Вони розповіли дітям про професію військового, важкі будні фронтового життя. З великою зацікавленістю слухали діти розповідь старшого лейтенанта про його шлях у професію, навчання у військовому виші, перебування в зоні ООС. Поділилися військовослужбовці спогадами про своє дитинство, про навчання в школах Білої Церкви, заняття у спортивних секціях, які стали гарною підготовкою до служби в армії.

Завідувачка бібліотекою Катерина Волинець привітала присутніх зі святами, побажала всім миру, щастя і процвітання нашій рідній Україні.

Немає коментарів:

Дописати коментар