вівторок, 12 жовтня 2021 р.

Величне ім’я: Захисник Вітчизни!

Сьогодні працівники бібліотеки сімейного читання продовжили цикл заходів, присвячених Дню захисника і захисниць України та Дню українського козацтва. З самого ранку тупотіли по бібліотечним коридорах ніжки маленьких читачів-другокласників СПМШ №16. Для них бібліотекарі Жанна Харченко та Світлана Могорит провели літературну гру-конкурс «Джури, юні козаченьки», під час якої діти дізналися про культуру і побут козаків, яку їжу споживали безстрашні воїни та якою надзвичайною силою володіли козаки-характерники. Наприкінці заходу маленькі читайлики отримали посвідчення майбутніх козаків.

Військово-патріотичну годину «Величне ім’я: Захисник  Вітчизни!» бібліотекарі провели для 6-А класу, завітавши до БЗШ №6. Захід пройшов у формі діалогу, під час якого діти доповнювали розповідь бібліотекарів про захисників України в різні часи та активно брали участь у вікторині.

Такі заходи є надзвичайно корисними для дітей у виховуванні національно-патріотичних почуттів до рідної землі, захисників України та взаємоповагу один до одного.


Немає коментарів:

Дописати коментар