четвер, 10 червня 2021 р.

Батько українського бестселера

10 червня виповнюється 70 років сучасному українському письменнику, «батькові українського бестселера» Василю Миколайовичу Шкляру. Його твори перекладено багатьма мовами світу. Читачі захоплюються його романами, коло прихильників правдивої історії нашої України зростає щодень. До ювілею письменника для членів клубу «Сузір’я» у бібліотеці було проведено літературне автор-шоу «Випробування зміцнюють дух і ведуть до життя».
Бібліотекар читального залу Юлія Харченко розповіла про творчий шлях Василя Шкляра, зробила огляд творів письменника, які є у фонді бібліотеки. Присутні мали змогу подивитись інтерв’ю з письменником та переглянути уривок із кінофільму «Чорний Ворон».
Відбулося активне обговорення побаченого та почутого. Всі зійшлися на думці: дуже важливо сьогодні не забувати трагічні сторінки історії, які багато чому вчать. Твори Василя Миколайовича Шкляра розкривають, оприлюднюють цікаві історичні факти. На завершення прозвучали цитати із «Чорного Ворона», які стали крилатими висловами 

Немає коментарів:

Дописати коментар