пʼятницю, 18 червня 2021 р.

Футбол і я - одна команда

Футбол був і залишається найпопулярнішою спортивною грою на планеті. Весь секрет – у простоті і універсальності гри. Діти усіх країн і народів із задоволенням ганяють м'яч на спортмайданчиках, дворах, стадіонах та пляжах.

19 червня світова спільнота святкує День дитячого футболу. Цього дня у багатьох країнах проводяться спортивні заходи за участю дитячих футбольних команд.
А ми що? Ми теж за здоровий спосіб життя і активний відпочинок! Тому, напередодні Всесвітнього дня дитячого футболу, бібліотекарі запросили до книгозбірні юних читайликів з літнього табору "ЛітоГрай" та створили для них справжнє футбольне свято ⚽️. Різноманітні конкурси, вікторини та руханки викликали у дітей море сміху, радості та азарту. Дівчатка на рівні з хлопчиками змагалися у спритності набивння м'яча, відгадували правила гри та забивали голи. А футбольними гаслами усі разом висловили підтримку збірній України, яка у ці дні змагається за кубок переможця у Чемпіонаті Європи 2020.
Увазі юних читачів були запропоновані цікаві видання, представлені на книжковій виставці «Україна – серед грандів світового футболу».
Україна – вперед!


Немає коментарів:

Дописати коментар