пʼятницю, 21 травня 2021 р.

Краплинки доброти від Тетяни Строкач

Працівники бібліотеки підготували для учнів третього класу  СПМШ №16 (класний керівник Ірина Бекас) презентацію нової книги Тетяни Строкач «Краплинки доброти». Діти із захопленням сприйняли знайомство з новою книгою талановитої письменниці, педагога за професією і покликом серця. Багатолітній досвід роботи з дітьми став основою її творчості. Для дітей писати не просто, та пані Тетяні це вдається на відмінно. Вона вміє знайти чарівний ключик до кожної дитини. Дуже уважно слухали школярі вірші письменниці, декламували їх, відгадували  загадки, задавали запитання. Зустріч пройшла цікаво, невимушено, щиро.

"Краплинки доброти" – друга частина своєрідної енциклопедії творів для дітей, (перша – «Веселковий дивосвіт» – видана у видавництві«Час Змін Інформ» у 2019 році. Книжка ілюстрована малюнками учасників гуртка «Чарівний пензлик», який діє в бібліотеці-філіалі №6 КЗ БМР Білоцерківська міська ЦБС ім. П.Красножона, та студії «Азалія» (ЦТДЮ «Соняшник» (керівник Людмила Красніцька-Луцик, член спілки майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, лауреат міської літературно-мистецької премії ім.М.Віграновського).

Любов до України і її символів, до природи, родини, виховання у дітей позитивного ставлення до навчання за допомогою художнього слова, багато гумору, а ще більше доброти дарує читачам авторка книжки.

Немає коментарів:

Дописати коментар