пʼятницю, 25 вересня 2020 р.

Білоцерківщина туристична

27 вересня всі любителі подорожей відзначають Всесвітній день туризму і День туризму в Україні!

Пропонуємо огляд туристичних маршрутів Білоцерківщиною, яка багата на ландшафтні краєвиди, неймовірну природу та пам’ятки культурної спадщини України. Візьміть з собою необхідні речі, гарний настрій і фотоапарат!

СЕЛО МАЗЕПИНЦІ. МЕМОРІАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС КОЗАЦЬКОЇ СЛАВИ.

Село отримало популярність завдяки гетьману Івану Мазепі, котрий народився тут 20 березня 1639 року. В 90-их роках було встановлено пам'ятник Івану Мазепі. В 2007 році було збудовано церкву в козацькому стилі на місці зруйнованої в 1939 році радянською владою. До меморіального комплексу увійшли: пам’ятний знак, музей стародавностей і козацтва,площа Козацької слави, співоче поле, містечко майстрів.

 
СЕЛО ГЛИБІЧКА знаходиться в 10 км від міста Білої Церкви. Багато людей приїздить сюди відпочити на березі річки Рось, яка тут надзвичайно мальовнича.

ЧМИРІВКА

Пішохідний залізний місток через Рось.

СЕЛО КЛОЧКИ.

Гора Солов'юха - справжнє місце сили. Постійний вітер і жодного деревця, куди не глянь навколо - краєвиди, як із різних природних зон: тут тобі карпатська полонина, з вівцями, тут тобі еталонне село з Черкащини, там широчезна долина - типове Надросся. Чарівне місце.

Немає коментарів:

Дописати коментар