четвер, 2 липня 2020 р.

У любителів чотирилапих хвостиків сьогодні свято — Всесвітній день собак

Світлина від Зої Чутковської. Серед багатьох чеснот цих відданих пухнастиків визначним є вміння уважно слухати. Застосування практики дитячого читання для собаки вражає ефективністю і позитивним впливом.Такі песики допомагають розвивати любов до читання своєю тихою присутністю поруч.
Особливо це важливо для маленьких читачів, які тільки вчаться читати і перебувають в процесі розчитування. Зазвичай таким діткам не вистачає впевненості і терпіння Читання для собаки корисне для психічного здоров’я дітей. Згідно з дослідженнями, лише шести хвилин читання в день може бути достатньо, щоб зменшити стрес на 68%.

Світлина від Зої Чутковської.Метод читання вільний від коментарів та критики покращує навички грамотності маленького читача. Читаючи для собаки, дитина зустрічає пильну і спокійну авдиторію, може погладити і притримати руку на тілі тварини. В результаті читання відбувається природньо і невимушено. Собака створює заспокійливе, некритичне середовище, в якому нікому протистояти допущеним помилкам. Зважаючи, що співжиття з домашнім улюбленцем популярне, таке читання доволі просто застосувати вдома. Діти можуть читати собаці безперестанно. Більш досвідчені читачі можуть експериментувати з інтонацією та тонами голосу.

Немає коментарів:

Дописати коментар