неділю, 31 травня 2020 р.

День блондинок


Світлоголова частина людства 31 травня святкує Всесвітній день блондинок.
Свято відносно молоде. Біляві повелительки гламуру та володарки ексклюзивної гіпержіночої логіки вперше відсвяткували свій день у 2006 році. Дата прижилася та стала чудовою нагодою привітати найжіночнішу частину прекрасної половини людства. Скільки перепало на долю світловолосих жінок! Жарти та насмішки з приводу їхніх інтелектуальних здібностей (а точніше, майже повна їх відсутність 😀), натяки на безсилість та марнотратство, звинувачення у невмінні водити автомобіль і ще багато-багато всього іншого. І тим не менше, блондинки продовжують відстоювати свої права, раз по раз доводячи світові, що всі ці звинувачення безпідставні.
Celebrities_news on Instagram: “Красотка Шэрон Стоун😻” | Укладка ...Коли знаменитій світловолосій Шерон Стоун виповнилося 13, її IQ становив 154 бали – такий же рівень було зафіксовано у Ейнштейна. Ще одна знаменита білявка – письменниця Джоан Роулінг, авторка книг про Гаррі Поттера. Свого часу її було визнано найрозумнішою блондинкою року. А «залізна леді» Маргарет Тетчер навіть перефарбовувалася у блондинку в той непростий час, коли їй доводилося приймати непопулярні і жорсткі політичні рішення.
Найвідомішою білявкою ХХ століття вважається незрівняна Мерілін Монро. Їй вдалося стати символом цілої епохи і підкорити серця мільйонів чоловіків. Однак легкий і безтурботний «екранний» образ насправді мало відповідав внутрішньому світу красуні. Мало хто знає, що одне із захоплень Мерілін було – читання. З книгою у руках вона проводила чимало часу. До речі, 1 червня Мерілін Монро виповнилося б 94 роки.
Як бачимо, прекрасна половина людства зі світлим волоссям спростовує усі міфи про свою легковажність та недалекість. А те, що натуральні білявки на межі зникнення – абсолютна правда. Тільки за останні 50 років кількість блондинів і блондинок скоротилася з 49 до 14 відсотків від загальної кількості жителів планети. І остання світловолоса людина, на думку вчених, народиться у Фінляндії, де проживає найбільший відсоток володарів світлих шевелюр.

Немає коментарів:

Дописати коментар