четвер, 28 травня 2020 р.

Веселися, грай і книжечки читай


Світлина від Зої Чутковської.Страшною та смішною, вишуканою та грайливою, серйозною та легковажною — дитяча книжка може бути будь-якою. Адже гарна дитяча книжка — це та, що подобається дитині. Як же ж знайти таку, що буде приносити радість та задоволення, спонукатиме не зупинятися пізнавати себе та світ і заохочуватиме читати ще? Певно, що дослухатися до побажань і смаків своєї малечі. Пропонуємо вашій увазі перегляд дитячої літератури "Веселися, грай і книжечки читай!" з яким вашому малюкові буде захоплююче-весело:
Сашко Дерманський "Стонадцять халеп Остапа Квіточки"
Немає жодних сумнівів, що чудернацькі та смішні пригоди молодого вчителя Остапа й не менш чудернацькі та смішні походеньки недодідька Вельзепера припадуть до смаку молодшим школярам.
"Фонтан казок. Сучасні українські казки."

 Андрусяк і Галина Манів, Оксана Лущевська й Олег Чаклун, Леся Воронина та Галина Малик, Саша Кочубей і Сашко Дерманський, Катерина Штанко, Юрій Винничук, Зірка Мензатюк, Богдана Матіяш і ще ціла низка найвідоміших, найпопулярніших і найталановитіших дитячих письменників України — і всі вони в одній строкатій збірці! Збірці сучасних авторських казок, яку можна вважати справжньою візитівкою дитячого видавництва «Фонтан казок».
Найцікавіше ж те, що на сторінках цієї яскравої книжечки зустрілися не лише чільні дитячі автори та художників, але й різні казкові сюжети, мотиви та герої: сучасні та давні, українські та європейські, фантастичні та вельми буденні. Загалом книжка містить аж двадцять одну казку: про єдинорога та динозавра, про інопланетянина та козаків, про Чорного Мага та чарівне люстерко… Кожна казка доповнена малюнками знакових сучасних ілюстраторів, які ще більше врізноманітнюють видання. Кожна розповідає свою історію. І все це — з гумором, іронією, без набридливого дидактизму, а втім, і не без моралі, бо ж усі казки, за законом жанру, чомусь, та вчать.


Девід Вольямс "Бабця- бандитка".
Купити книгу Бабця-бандитка (Девід Вольямс) - 978-617-7409-93-8 ...Історія кримінально-сміховинна навіть для закоренілого дорослого циніка. Це історія бабусі, про яку говорять "божий одуванчик", що потрапляє в світ злочинності і намагається слідувати її законам. Свіжий, дотепний погляд на відносини бабуся-онук і низка божевільних ситуацій не відпускають до останньої сторінки. Трепетна і хвилююча, але також смішна і динамічна книга. Зустрітися з міжнародної злочинницею і злодійкою коштовностей - бабою бандиткою!
Девід Вольямс"Велика втеча дідуся."
Це також історія взаємин онука зі старим предком. Історія повна пригод, подорожей і комічних поворотів. Дід, який втрачає спогади і тут-же відроджуються нові фантазії, летить з онуком в Лондон. По дорозі вони переживають безліч пригод, тісно пов'язаних з історіями діда часів служби в королівських ВПС.


Меґан МакДоналд "Супермегакласна книжка цікавезних завдань від Джуді Муді»
Фото - Супермегакласна книжка цікавезних завдань від Джуді МудіХочеш утнути щось веселе? То на що ти чекаєш? Розгортай цю мегаприкольну книжку – і починай! Дізнайся, як пройти крізь папір. Створи настільну гру. Вигадай власну причіпну пісню. А ще – пройди кумедні тести, розгадай загадки і розважайся разом із Джуді Муді!


Немає коментарів:

Дописати коментар