вівторок, 28 квітня 2020 р.

У родинному колі: ТОП 5 книжок Старого Лева для спільного читання

Библиокомпас: МЕРОПРИЯТИЯЯкщо ви дотримуєтеся позиції, що все, що відбувається у вашому житті на краще, то і в вимушеному карантині відшукаєте багато переваг. Коли з вдячністю сприймаєте ізоляцію, тим більше, що ваш малюк поряд, то дозволите собі зробити те, на що завше не вистачає часу. А саме почитати з вашою дитиною, адже завдяки вашому прикладу в малечі формується культура читання, яка збережеться впродовж усього життя. І найважливіше - це теплі, дружні стосунки, які триватимуть завжди.


Смаль Ю. Лесеві історії. Експерементуй і дізнавайся  

Лесеві історії. Експериментуй і дізнавайся обкладинкаГоловний герой Лесик дуже допитливий. Йому цікаво знати ну майже все, що стається зі содою, якщо в неї налити оцту, що відбувається, коли замерзає вода, і хто такі атоми й молекули. Разом зі своєю сестрою Оленкою та братом Марком вони розмовляють про будову речей довкола них і влаштовують домашні дослідити, щоб знайти відповіді на свої допитливі питання. Адже достатньо всього того, що є у вас вдома, щоб організувати справжню лабораторію з експериментами. 


Бартікова П. Місто вночі
Місто вночі обкладинка 
Якщо вам і вашим дітям нудно просто гортати книжку і хочеться чогось більшого, тоді зверніть увагу на «Місто вночі» – книжку-розглядалку, яка світиться в темряві. Ця книжка стисло і цікаво розказує про освітлення в містах, аеропортах, у гаванях, у міських парках та парках розваг і навіть пояснює, що це за футболки, що можуть світитися. Але спершу побавтеся з нею у темряві.


Літні віршики
Літні віршики обкладинка 
Якщо позаду напружені вихідні і ви потребуєте тиші й релаксу, тоді прихопіть на природу дітей, смаколики і «Літні віршики» з віршами українських дитячих письменників і неймовірно літніми соковитими ілюстраціями українських художників. На сторінках цієї збірки ростуть вишеньки й полунички, бігають леви і жабки, живуть феї і гномики, йдуть дощі і літають кульбабки. А ще в ній багато сонця і тепла! Саме те що треба для неспішного й розслабленого проведення часу в родинному колі.

Денисенко Л. Я і Конституція
Я і КонституціЯ обкладинка Тим, хто усвідомлює, що свідомих громадян виховують змалечку, точно важко буде оминути книжку «Я і Конституція», яка багато чого пояснить і дітям, і дорослим. Автори цього видання пояснюють, навіщо існує Конституція України і як в одній книжці, якою вона є, може поміститися все наше життя і життя України, а ще чому так важливо знати свої права та обов’язки. Тож ця книжка – гарна нагода зрозуміти, що Конституція – це не лише про обмеження, вона лиш компас, який вказує куди рухатися. А щоб пояснення не були сухими, читача забавляють кльові ілюстрації Жені Олійник.

Ескандель В. Таємничі загадки
Таємничі загадки обкладинка Якщо у вашій родині люблять грати в інтелектуальні ігри, розгадувати загадки і головоломки, а ви вже перечитали і передивилися всі фільми про Шерлога Гомса, тоді маємо, чи вас зацікавити. Випробуйте свої розумові здібності та прокачайте логіку й добренько розважтеся з «Таємничими загадками» іспанських авторів Ани Гальйо і Віктора Есканделя. З цією книжкою можна грати самому, з друзями, в родині і навіть командами. 

Немає коментарів:

Дописати коментар