середу, 22 травня 2019 р.

Мистецькі обрії Валентини Коробко



21 травня в бібліотеці відбувся бенефіс члена спілки майстрів декоративно-вжиткового мистецтва, керівника Зразкової студії образотворчого мистецтва Центру позашкільної освіти «Соняшник» Валентини Коробко. Валентина Іванівна відома в місті як художник унікальної техніки розпису картин на бересті. Її роботи сповнені ліричністю, філігранністю, теплотою, неподільним почуттям закоханості в те, у що вкладає душу.


Про творчу діяльність та дружню співпрацю Валентини Коробко з бібліотекою розповіла запрошеним завідуюча Катерина Волинець. В своїй промові Катерина Василівна наголосила, що головне покликання майстра не лише написати якнайбільше творів, а й підготувати талановитих учнів. І Валентині Іванівні є чим пишатися. Роботи її вихованців неодноразово перемагали на обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах.

На бенефіс були запрошені депутат обласної ради Сергій Яременко, головний спеціаліст відділу культури і туризму Алла Карабач, завідувачка художньо-естетичним відділом
Центру позашкільної освіти «Соняшник» Надія Щербина, міською виставковою залою Любов Михайлюк, бібліотеки-філії №8 Світлана Хмільова та філії №6 Надія Гаврилова, колеги по роботі, друзі, працівники бібліотек міста, які в своїх вітальних промовах відзначали, що роботи Валентини Іванівни є не просто витвором мистецтва, а містять в собі нескінчений потік позитивної енергетики та випромінюють силу і красу рідної природи.
Пісенним подарунком для Валентини Коробко став виступ талановитої учениці студії «Берестяночка» Карини Зварич. Вона подякувала своїй наставниці за доброту, щирість, турботу і  підкреслила, що саме завдяки навчанню під керівництвом Валентини Іванівни вона обрала свою майбутню професію – вчителя образотворчого мистецтва.

Здоров’я, добра, наснаги, нових Вам, Валентино Іванівно, творчих успіхів на мистецькій ниві.

1 коментар:

  1. Щирі слова вдячності за вашу увагу . добро,
    професіоналізм та особливий внесок у справу просвітництва

    ВідповістиВидалити