пʼятницю, 19 жовтня 2018 р.

І кожне слово в ній іскриться



Для дітей зустріч зі справжнім письменником – це завжди захоплююча подія, можливість познайомитися з новими книгами, дізнатися про творчу професію з перших вуст.
На зустріч з відомою землячкою, письменницею, журналісткою та громадським діячем Таїною Братченко до бібліотеки завітали учні 3-В класу СПМШ №16 (класовод О.М. Величанська).
Маленьким читачам Таїна Іванівна добре знайома як автор дитячих казок та оповідок. Через свої книги письменниця намагається привити любов до рідного краю, природи, народних традицій та найкращої у світі мови.
Під час живого спілкування з письменницею, діти із задоволенням задавали питання та отримували на них відповіді. Таїна Братченко читала власні твори, з яких третьокласники дізналися: яка квітка найсміливіша,чому боязкий Зайчик став хоробрим, хто живе в країні Цукерії, які пригоди трапилися з неслухняним Голубом Урром та хто є донькою Зими і Вітру. З іншими героями казок та народознавчих оповідок можна було ознайомитися з книг, представлених на книжковій виставці «…І кожне слово в ній іскриться».
Сподіваємось, що зустріч з Таїною Братченко залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів сучасної української дитячої літератури.

Немає коментарів:

Дописати коментар