вівторок, 8 квітня 2014 р.

Пропонуємо ознайомитися з новими надходженнями сучасної дитячої літератури до нашої бібліотеки:


Ведмежаткове сонечко: казки. - Х.: Белкар-книга, 2012. - 48 с.: іл. - (Промінець).

До цьєї книжки увійшли кращі казки відомих українських письменників Юрія Ярмиша і Олени Пчілки. Їх твори вчать добру, вірності, сміливості, відкривають маленьким читачам змогу поринути у світ неймовірних пригод.
Дана книга може використовуватися вихователями та батьками у виховному процесі, а також буде цікава маленьким читачам особисто.

Книга барвисто ілюстрована, призначена для дітей молодшого віку (дошкільнят).

Для малят про звірят: вірші / Упорядник Г.М.Кирпа - Х.: Белкар-книга, 2013. - 48 с.: іл.

До збірки увійшли найкращі зразки української гумористичної презії про тварин. Читаючи їх малята навчаться любити і поважати братів наших менших, здійснювати гарні вчинки.               Для дошкільнят і дітей молодшого шкільного віку.


Добра наука: оповідання, вірші / Упорядник Г.М.Кирпа. – Х.: Белкар-книга, 2012. – 64 с.: іл. – (Веселка).

До збірки увійшли цікаві твори відомих українських письменників, які навчать дітлахів бути добрими, сміливими, вмінню дружити, поважати старших і допомагати молодшим.
Для дошкільнят і і дітей молодшого шкільного віку.







Казка збирає друзів. – Х.: Белкар-книга, 2012. – 64 с.: іл. – (Веселка).

Ця книга може використовуватися вихователями та батьками у виховному процесі,а також буде цікава маленьким читачам особисто. До неї ввійшли відомі народні та авторські казки. Читаючи їх, малята навчаться відрізняти добро від зла, здійснювати гарні вчинки, бути добрими та розумними.
Для дітей молодшого шкільного віку. 

Казки веселого лісовичка. – Х.: Белкар-книга, 2012. – 64 с.: іл. – (Веселка).

До збірки увійшли авторські та народні казки. Читаючи їх, малята навчаться відрізняти добро від зла, здійснювати гарні вчинки, бути сміливими і кмітливими.
Для дітей молодшого шкільного віку.









Коршунова А. Паровозик Пузя: повість / мал. Олени Трусової. – Х.: ТОВ «Сінтекс, ЛТД», 2012. – 64 с., іл. – (Сонечко).

Маленькі казкові оповідання, веселі й цікаві, відкривають таємниці чарівного куточка, який, виявляеться, зовсім поряд, за огорожею Дитячого парку. Вони розповідають про справжню дружбу, доброту й відповідальність, про те, як треба любити й цінувати світ, у якому живеш.
Коти-розбійники: дитячий детектив. – Х.: Белкар-книга, 2012. – 48 с.: іл. – (Промінець).

Разом з кмітливими і хоробрими героями захоплюючих казкових детективів, що ввійшли до цієї збірки, юні читачі потрапляють у вирій захоплюючих та неймовірних подій, які навчать їх винахідливості, цілеспрямованості, взаємоповазі, доброті.

Для молодшого шкільного віку.


Мандрівка у казку. – Х.: Белкар-книга, 2012. – 64 с.: іл. – (Веселка).

До збірки ввійшли народні казки. Вони навчать маленьких читачів бути добрими, кмітливими, сміливими, винахідливими, справедливими, поважати оточуючих, любити тварин.
Для дошкільнят і дітей молодшого шкільного віку.










Мишача рада: українські народні казки. – Х.: Белкар-книга, 2012. – 48 с.: іл. – (Промінець).

Ця збірка казок для наймолодших читачів, які роблять перші кроки в читанні. Книга призначена для вироблення в дітей навичок техніки читання текстів по складах. До збірки увійшли відомі українські народні казки. Читаючи їх, малята навчаються відрізняти добро від зла, здійснювати гарні вчинки.
Для дітей дошкільного віку.



Городецька Т.П. Уроки мудрої ведмедиці: казки. – Х.: Белкар-книга, 2013. – 48 с.: іл. – (Промінець).

Ця чудова книжка на прикладі казкових історій, які трапилися з маленьким Зайчиком та його друзями, розповість дітям, як правильно поводитися на природі, уберегтися від різних небезпек, що можуть підстерігати малюків у лісі, навіть виручати друзів із біди, а також берегти ліс - наше спільне багатство!
Дана книга може використовуватися вихователями та батьками у виховному процесі, а також буде цікава маленьким читачам особисто.

Книга барвисто ілюстрована, призначена для дітей молодшого віку (дошкільнят).


Чарівний ліс: оповідання та вірші / Упорядник Б.В.Бойко. – Х.: ТОВ «Сінтекс, ЛТД», 2010. – 63 с., іл.

Ця книжка запрошує всіх – і дітей, і дорослих – у чарівне царство лісу. Тим, хто вже подружився з лісом, вона нагадає, скільки радості дарує зелений друг людям, а тим, хто ще малознайомий з ним, розкриє багато лісових таємниць.
Завітайте у цей багатющий весняний, літній, осінній, зимовий ліс – він назавжди залишиться у вашому серці.

Збірка адресована читачам дошкільного та молодшого шкільного віку.

Немає коментарів:

Дописати коментар