середа, 5 червня 2024 р.

Обіймаючи Землю красою і любов'ю

5 червня - Всесвітній день охорони навколишнього середовища. У нашій бібліотеці підготовлено ряд заходів екологічної тематики для юних читачів, адже від підростаючого покоління залежить майбутнє нашої України і планети Земля в цілому. Цей день є прекрасною нагодою зробити крок до поглиблення екологічних знань. 

У читальній залі оформлено книжкову виставку «Твій дім, що називається Земля», на якій представлено книги про сучасне бачення проблем екології та шляхи їх вирішення. Стан довкілля залежить від людини, від кожного з нас. Тільки екологічно свідомі громадяни зможуть зберегти і примножити природні багатства та передати їх у спадок. Між дітьми та бібліотекарем відбувся екологічний діалог «Екологія довкілля, наші дії». Прозвучало нагадування, що всі ми живемо на одній планеті, забруднюючи природу, ми шкодимо самим собі та майбутнім нащадкам.
Присутні розповіли, як вони намагаються сортувати відходи, обмежують використання пластикових виробів, поліетилену. Діти переглянули відеоролики про час розкладання різних предметів, проблеми з небезпечними відходами, відповідали на запитання вікторини та подивились відео про найкращі куточки планети Земля. Завершились заходи екологічним пікніком "Обіймаючи Землю красою і любов'ю".


Немає коментарів:

Дописати коментар