понеділок, 10 червня 2024 р.

День народження морозива

10 червня у бібліотеці відбулося святкування Всесвітнього дня морозива, яке принесло багато радості та веселощів нашим маленьким відвідувачам з літнього  табору «Інтелект». Це свято стало чудовою нагодою для дітей дізнатися багато цікавого та, звичайно, насолодитися улюбленим смаколиком.

Святкова програма була насичена різноманітними конкурсами та іграми, які захопили всіх учасників. Діти поділилися на команди і змагалися в перенесенні кульок на ложці через певну дистанцію. Цей конкурс викликав багато сміху та позитивних емоцій, адже потрібно було бути дуже обережними та уважними.

Також учасники мали можливість проявити свою креативність, складаючи оригінальні види морозива з деталей конструктора та з задоволенням брали участь у веселій танцювальній руханці.

Однією з найцікавіших частин заходу став майстер клас з приготування морозива за допомогою блендера. Діти мали можливість власноруч приготувати морозиво лише з двох інгредієнтів – йогурту та полуниці. З великим задоволенням змішували продукти, спостерігали за перетворенням їх на смачний коктейль, який потім потрібно буде заморозити та, звісно ж, насолоджувалися результатом своєї праці.

Маленькі відвідувачі дізналися багато цікавих фактів про морозиво, його види та способи приготування. Вони почули захоплюючу історію виникнення морозива, яка починається ще з давніх часів, коли перші види цього десерту готували з льоду та фруктових соків.

Таборята отримали безліч позитивних емоцій, нові знання та навички, а також змогли насолодитися своїм улюбленим морозивом.


Немає коментарів:

Дописати коментар