четвер, 7 березня 2024 р.

Весна і жінка – між собою схожі, обоє випромінюють тепло

Весна – це та пора року, яку всі з нетерпінням чекають, втомившись від холодної зими. У перші весняні дні у бібліотеці відбувся пісенний вернісаж «Весна і жінка – між собою схожі, обоє випромінюють тепло». У читальній залі зібралися члени клубу «Сузір’я», щоб у дружньому, затишному колі привітати коліжанок зі святом весни.

Керівниця клубу Тетяна Сулейманова не оминула увагою жодну з учасниць клубу, у складі якого більше 50 представниць прекрасної статі. Тетяна Іванівна привітала березневих іменинників, а також відмітила подружжя Людмили та Миколи Макарових, які багато років разом відвідують засідання клубу, подякувала усім, хто у цей важкий час своєю працею та донатами допомагає військовим.

Прекрасним подарунком для жіноцтва був виступ вокального ансамблю «Співограй». Наталія Мельник, Олександр Матвієнко і Людмила Безкрила виконали гумористичні мініатюри та чудові пісні про кохання, вірність та красу.
Присутні були у захваті від пісні поета-пісняра Анатолія Кульчицького «Білоцерківчаночка», яка у виконанні Наталії та Олександра прозвучала вперше.
Окрасою заходу став виступ викладачки музичної школи №2 Ірини Зіневич, яка зачарувала усіх прекрасною грою на скрипці.

Немає коментарів:

Дописати коментар