Повага до їжі завжди була національною рисою характеру українців. Полотняна скатертина була навіть в найскромнішому будинку. Сервірування столу – важлива деталь кожного застілля. Доречно підібрана скатертина, декор на столі та красиво складені серветки – безпрограшний спосіб створити святкову атмосферу, а також продемонструвати гарний смак господині.
Для відвідувачів бібліотеки, справжніх панянок, у читальній залі пройшов майстер клас «Сервірування столу». Провів його експерт з мистецтва ресторанного обслуговування Микола Присяжнюк.
Він ознайомив присутніх з основними вимогами щодо сервірування столу тарілками, приборами, скляним посудом для напоїв, правилами подачі серветок, техніками, видами та способами сервіровок.
Зупинився на правилах комбінування посуду та вибір декору . Показав складання серветок різними способами, наголосивши, що стильне сервірування столу — це завжди знак уваги до гостей,
Майстер клас
закінчився смачним чаюванням і приємним спілкуванням.
Немає коментарів:
Дописати коментар