понеділок, 18 березня 2024 р.

Правила сервірування столу для справжніх панянок

Повага до їжі завжди була національною рисою характеру українців. Полотняна скатертина була навіть в найскромнішому будинку. Сервірування столу – важлива деталь кожного застілля. Доречно підібрана скатертина, декор на столі та красиво складені серветки – безпрограшний спосіб створити святкову атмосферу, а також продемонструвати гарний смак господині.

Для відвідувачів бібліотеки, справжніх панянок, у читальній залі пройшов майстер клас «Сервірування столу». Провів його експерт з мистецтва ресторанного обслуговування Микола Присяжнюк.

Він ознайомив присутніх з основними вимогами щодо сервірування столу тарілками, приборами, скляним посудом для напоїв, правилами подачі серветок, техніками, видами та способами сервіровок. 

Зупинився на правилах комбінування посуду та вибір декору . Показав складання серветок різними способами, наголосивши, що стильне сервірування столу — це завжди знак уваги до гостей,

Майстер клас закінчився смачним чаюванням і приємним спілкуванням.

Немає коментарів:

Дописати коментар