пʼятницю, 8 березня 2024 р.

Плекайте мову. Пильно й ненастанно!

В межах Всеукраїнського проєкту «Єдині» 7 березня у бібліотеці відбулося чергове засідання розмовного клубу «ПроМова». На зустріч з відвідувачами книгозбірні завітала координаторка проєкту в Києві та Київській області Маргарита Самойлюк.

Пані Маргарита познайомила присутніх з планом вивчення та вдосконалення знань з української мови та методиками й практичними завданнями, які будуть використовуватися модераторкою проєкту, вчителькою-методисткою Білоцерківської гімназії-початкової школи №6 «Перспектива» Тетяною Омельченко.

Тетяна Вікторівна розповіла учасницям заходу про багатство української мови. Членкині клубу згадували фразеологізми та використовували їх описуючи свій психологічний стан, а також вчилися розповідати про себе, використовуючи іменники і прикметники.

У планах клубу – зустрічі з відомими письменниками, акторами, журналістами, які будуть проходити як у бібліотеці, так і в режимі онлайн.

Нещодавно організатори проєкту «Єдині» провели анкетування серед мешканців Білої Церкви, яке показало, що серед охочих поліпшити знання української мови є багато молоді. Тому, саме для цієї категорії містян, буде організований молодіжний клуб, який працюватиме у бібліотеці в неділю. Про розклад занять бібліотечні фахівчині повідомлять додатково.

Немає коментарів:

Дописати коментар