пʼятниця, 23 лютого 2024 р.

Україну врятують герої нової війни

24 лютого виповнюється два роки від початку злочинного повномасштабного вторгнення російських військ в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку москва розпочала 10 років тому з окупації Криму у 2014 році.

До цього трагічного дня у бібліотеці пройшла година незламності «Україну врятують герої нової війни». Бібліотекарка Юлія Харченко розповіла читачам, що метою російської агресії є не загарбання територій, а знищення нашої національної ідентичності, геноцид українського народу. Не маючи спроможності перемогти на полі бою, російська держава-терорист вдається до варварських обстрілів українських міст та критичної інфраструктури.  

Юлія Віталіївна ознайомила присутніх з виданнями, представлених на книжковій виставці «Вічна, славна і незламна». Це спогади, щоденники, документалістика, художні прозові і поетичні твори.  

За час повномасштабного вторгнення, Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає.

Вистояли – переможемо!

Немає коментарів:

Дописати коментар