вівторок, 13 лютого 2024 р.

Сповідь серця Таїни Краєвської

Як сказав відомий письменник Ганс Християн Андерсен «Диво завжди трапляються з тим, хто в нього вірить». Воно обовязково зустрінеться на дорозі тим, хто прочитає книгу Таїни Краєвської «Сяйво зимової ночі». Презентація цієї книги нещодавно відбулася в бібліотеці-філії. На зустріч з письменницею завітали члени клубу «Серпанок». З творчістю Таїни Іванівни познайомила присутніх бібліотекарка Юлія Харченко. 

Вона зробила огляд творів, представлених на книжковій виставці «Сповідь серця», а також розповіла про життєвий шлях авторки. Завідувачка бібліотекою Катерина Волинець представила учасникам заходу нову книгу «Сяйво зимової ночі», детальніше зупинилася на розділах збірки та продекламувала вірші. 

Таїна Іванівна розповіла історію написання книги, наголосивши, що більшість оповідань і новел є реальними, взятими з життя. Її герої різного віку і соціального статусу, живуть у різні часи, але всіх об’єднує спільне прагнення справедливості, свободи і щастя.

Автору і присутнім на  презентації сподобалися виступи Людмили Плохотнюк та Тамари Кучеренко, які поділилися враженнями від прочитаних книг та подякували письменниці за талановито виписані образи їхніх сучасників.   

Немає коментарів:

Дописати коментар