понеділок, 2 жовтня 2023 р.

Ангели, народжені серед людей

Щодня на полях битви з підступним агресором Україна втрачає найкращих. І це велика трагедія для всієї нашої країни і для нашого міста зокрема.

До Дня захисників і захисниць України у бібліотеці для волонтерів і членів клубів "Серпанок" і "Сузір'я" відбувся вечір пам’яті «Ангели, народжені серед людей».

Завідувачка бібліотекою Катерина Волинець розповіла присутнім про героїв Білоцерківщини, які загинули, захищаючи рідну Україну – Ігоря Каплуненка, Олександра Стрільчука, Ігоря Зінича.

Нікого не залишила байдужими музично-театральна композиція «Лицарі воїнства небесного» у виконанні  учнів Білоцерківської гімназії-початкової  школи №6 «Перспектива» під керівництвом вчительки української мови та літератури Ганни Качки. 

Діти підготували для учасників заходу дві міні-вистави про війну, читали також вірші вчительки української мови і літератури цієї ж школи Тетяни Омельченко, виконали патріотичний танець під супровід  мелодій пісень Святослава Вакарчука, співали разом з учасниками заходу пісні  "Ой у лузі червона калина"та "Нам потрібне мирне небо"

Немає коментарів:

Дописати коментар