пʼятницю, 5 травня 2023 р.

Тебе, кохана Україно, до серця в пісні пригорну!

До 85-річчя поета-пісняра Анатолія Кульчицького

У бібліотеці сімейного читання відбулася творча зустріч поціновувачів української пісні, членів клубу «Серпанок» із заслуженим працівником культури України, поетом-піснярем Анатолієм Івановичем Кульчицьким, автором 600 пісень та 7 вокальних циклів. У читальній залі панував святковий, піднесений настрій. Цікаво було дізнатися про життєвий і творчий шлях письменника-земляка, який 60 років проживає у нашому місті.

Біла Церква надихнула поета-пісняра на створення 35 пісень, присвячених місту, яке стало рідним. Анатолій Іванович зачарував присутніх виконанням власних пісень, поезій, читав гуморески своїх друзів – Павла Глазового, Володимира Дідківського, Віктора Євтушенка, Леоніда Гажали.

Привітати Анатолія Кульчицького з ювілеєм завітав голова ветеранської організації БНАУ, доцент Едуард Валентинович Ланін, який багато років працював з Анатолієм Івановичем в університеті. А керівниця клубу «Серпанок» Людмила Анатоліївна Плахотнюк подякувала ювіляру та працівникам бібліотеки за цікаву щиру зустріч і побажала імениннику міцного здоров’я, натхнення на довгі роки в мирній країні.

Немає коментарів:

Дописати коментар