пʼятницю, 17 березня 2023 р.

Книги Лариси Ніцой на захисті дитячої душі

17 березня святкує свій день народження українська письменниця, педагог та громадська діячка Лариса Ніцой.

Пані Лариса пише книги для дітей та відома активною громадською діяльністю. Письменниця проводить патріотичні бесіди з учнями по всій Україні та закликає вчителів виховувати громадян з високою національною свідомістю.
Лариса Ніцой активно виступає за українізацію. Про дорослі теми простими словами письменниця пише книги для дітей.
2001 року було вперше опубліковано «Казку про славного Орленка», від 2006 року твори Лариси Ніцой виходять окремим виданнями (казкова повість «Пригоди лисеняти Бума»), казка «Як хом’ячок друзів шукав» (2008), «Невигадані історії про звіряток-друзяток», «Казка про Українське Щастя» (2009), казка «Ярик і дракон» (2010), «Зомба, або Історія одного хлопчика» (2010) та «Страшне страховисько» (2010), «Ярик-векалка» (2012) та інші. 2015 року вийшли «Павлусь і Павлинка», «Мій Блек», «Неслухи і вередулі», а в новоствореному видавництві «Чорні вівці» вийшла історія для дошкільнят «Зайчикове щастя». Загалом у доробку Лариси Ніцой понад 15 видань для дітей дошкільного й молодшого шкільного віку.
Маленькі читайлики люблять творчість Лариси Ніцой. Кожна її книга обов'язково навчить чогось нового. Дорослі теми: війни, екології, інвалідності, любові та милосердя промовляють доступною дітям мовою, навчають і виховують.


Немає коментарів:

Дописати коментар