пʼятницю, 23 грудня 2022 р.

Вітаємо переможців!!!

Щороку, напередодні різдвяних і новорічних свят, у бібліотеці сімейного читання проходить конкурс на кращу новорічно-різдвяну листівку "Нова радість стала".
Переможцями 10-го, ювілейного творчого змагання стали читачі бібліотек міста, гуртківці ЦПО "Соняшник", талановиті діти з міста Ужгорода. 

Кожного разу не перестаю радіти, дивуватися, захоплюватися, насолоджуватися справжніми шедеврами, витворами мистецтва юних митців.

У ошатній залі бібліотеки переможців вітала директор КЗ БМР Білоцерківська ЦБС ім. П.Красножона Раїса Павлівна Григоренко, яка щиро подякувала дітям за бажання підтримати наших славних воїнів у боротьбі проти агресора.

Звучали на святі колядки і пісні про зиму-чарівницю у виконанні читачів бібліотеки, учнів гімназії-початкової школи №6 "Перспектива" Максима Губарєва, Поліни Гончаренко та Аліни Причентовської, виступ яких підготувала учителька Альона Губарєва. Захар Василенко, який став одним з переможців конкурсу, намалювавши неперевершену композицію з цікавим сюжетом і щирими побажаннями захисникам, зірвав оплески за майстерно прочитану гарну колядку.
Зачарувала присутніх неймовірно красивим голосом юна співачка Аліна Каспірович, виконавши популярну пісню незламності України  "Ой у лузі червона калина".

Бібліотекар Світлана Могорит розповіла про традиції святкування Різдва в Україні,  пояснила, чим різняться Григоріанський і Юліанський календарі, подякувала за активну участь у конкурсі, побажала всім смачної куті, щедрого  Різдва, бажаного Миру і Перемоги.

Немає коментарів:

Дописати коментар