неділю, 20 листопада 2022 р.

Щедрі розсипи талантів

20 листопада у світі відзначається  Всесвітній день дитини. Це одне з найкращих дитячих свят, яке покликане нагадати урядам всіх країн, що найголовнішим завданням кожного суспільства є забезпечення  мирного і щасливого життя кожної дитини, надання можливості розвиватися і навчатися в нормальних умовах. В Україні це свято відзначається  з  2009 року.

У бібліотеці сімейного читання вже стало доброю традицією проводити літературно-мистецький вернісаж "Щедрі розсипи талантів" . Напередодні свята, на гостини до бібліотеки завітали читці-декламатори Марійка Борисоваа, Максим Губарєв, Аня Пампуха, Злата Барак, також учні школи мистецтв 2 - Влада Дручик, Дар'я Бадзюк, Єгор Дручик, Еміль Кацеба, Поліна Нагорна,  ансамбль скрипалів.

У виконанні талановитих дітей звучали вірші про мову та рідну Україну. Учні школи мистецтв під керівництвом відомих педагогів Ірини Зіневич, Наталії Лесь, Ірини Кириченко, виконали класичні і сучасні твори вітчизняних і зарубіжних композиторів. Щедрі подаруночки - фрукти і смаколики, надали волонтерський штаб тероборони і депутат міської ради Olga Nagorna . Завідувачка Катерина Волинець привітала дітей зі святом, подякувала батькам, вчителям, волонтерам за турботу і доброту, за намагання у важких умовах війни дати нашим дітям освіту і всебічний творчий розвиток.



Немає коментарів:

Дописати коментар