середу, 1 червня 2022 р.

Сонячний настрій дитинства

Щорічно 1 червня відзначається День захисту дітей. Цього року свято набуло особливої актуальності через воєнні дії в Україні. Щоб розважити та відволікти дітей від тривоги та хвилювань працівники бібліотеки сімейного читання провели для них справжнє свято дитинства. Наймолодші учасники взяли участь у майстер-класі з виготовлення м’якої іграшки – голуба Миру, який провела Наталія Домащук. Для читачів бібліотеки, переможців різноманітних дитячих конкурсів, бібліотекарі Жанна Харченко та Світлана Могорит підготували пізнавально-розважальну програму «Сонячний настрій дитинства», під час якої діти брали участь в конкурсах, вікторинах, танцювали український гопак, відгадували персонажів казок. 

Для дітей-переселенців завідувачка бібліотекою Катерина Волинець організувала зустріч з письменницею-краянкою Таїною Братченко, яка познайомила дітей зі своїми казками та оповідками.

Учасників свята привітала заступниця міського голови Катерина Возненко. Вона побажала дітям здоровя, миру, успіхів у всіх починаннях, гарного літнього відпочинку та перемоги нашій країні.

А що ж за свято без подарунків? Солодощі та іграшки щедро надали волонтерський штаб тероборони, депутатка міської ради Ольга Нагорна, білоцерківський центр захисту прав людини, депутатка районної ради Віра Мельцарик та волонтерський  штаб Добра. Щиро дякуємо волонтерам за піклування та небайдужість.    



Немає коментарів:

Дописати коментар