суботу, 22 січня 2022 р.

Євген Чернецький – історик, краєзнавець, науковець

Кожна людині, яка в свій час вибрала професію на все життя, як правило, є успішною. Адже фінансове забезпечення і моральне задоволення – це ті складові успіху, які роблять нас щасливими. Профорієнтація, вибір професії, утвердження себе як спеціаліста – такі теми домінували на зустрічі десятикласників ліцею"Білоцерківський колегіум" з відомим краєзнавцем, генеалогом, геральдистом, кандидатом історичних  наук Євгеном Чернецьким. 

Цікаво і переконливо Євгеній Анатолійович розповів про свій нелегкий шлях у науку, роки пошуків і становлення, історичні розвідки і археологічні розкопки, підготовку і написання краєзнавчих та генеалогічних книг. Розповідь краєзнавця надзвичайно сподобалася десятикласникам, які вже спробували себе у написанні наукових робіт у Малій академії наук. Учні мали можливість познайомитися з книгами автора, представлених на виставці «Євген Чернецький  - історик, краєзнавець, науковець».

Завідувачка бібліотекою Катерина Волинець привітала Євгена Анатолійовича з нещодавнім 50-річним ювілеєм, побажала нових творчих успіхів, здійснення мрій і бажань.


Немає коментарів:

Дописати коментар