понеділок, 27 вересня 2021 р.

Створення сучасного сімейного простору дозвілля дітей стартував!


29-30 червня цього року у Києві відбувся тренінг по написанню грантів, організований управлінням культури Київської обласної державної адміністрації. Провела навчання радник патронатної служби голови КОДА, голова правління БО «Фонд громади Березані», майстер-фасилітатор «Британської Ради в Україні» Алла Новікова. У цікавій, доступній формі Алла Володимирівна познайомила присутніх з методикою написання грантів, вибором теми і проблематики, а також продемонструвала очікувані результати, які отримує переможець. Завдяки отриманим знанням наша ініціативна група у складі: завідуючої бібліотеки-філії №9 сімейного читання КЗ БМР Білоцерківська ЦБС ім.П.Красножона Катерини Волинець, зав. сектором цієї ж бібліотеки Світлани Могорит та керівника студії образотворчого мистецтва «Берестяночка» ЦПО «Соняшник» Валентини Коробко підготували проєкт «Створення сучасного сімейного простору дозвілля дітей з неповних сімей та дітей з інвалідністю», який дасть можливість проводити з дітьми різноманітні заходи, як наприклад: майстер-класи, творчі зустрічі, мистецькі конкурси, виставки робіт, а найголовніше – він допоможе названим категоріям дітей влитися в повноцінне життя громади. Партнером проєкту виступив КЗ КОР «Білоцерківський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр» (директор О.І.Верзун). 

З великою радістю повідомляємо, що наш проєкт – серед переможців гранту. На кошти, що надійшли від «Британської Ради в Україні», ми вже закупили набори для творчої діяльності, папір білий і кольоровий, різноманітні канцелярські товари, олівці, фарби, пазли, розвиваючі ігри, мольберти та багато інших товарів для творчого розвитку дітей.

Дякуємо Київській обласній державній адміністрації за організацію тренінгу з написання грантів, «Британській Раді в Україні» за фінансову підтримку нашої ініціативи.

Немає коментарів:

Дописати коментар