середу, 26 травня 2021 р.

Новинка від Ольги Купріян!

"Мирослава та інші з нашого двору"

Це кумедна і щира повість для юних читачів 9-12 років про всі ті дива і перипетії, що трапляються з нами тільки в дитинстві, коли тобі 10 і канікули - це ціле життя тривалістю в літо/
Микита і Мирослава дружать, сваряться і знову миряться, вчаться заробляти свої перші гроші, вигулюючи песика баби Соні чи маленьку Злату... А ще проживають разом усі радощі та сум і вміють насолоджуватися малим — як-от клаптиком літака «Мрія» у небі.
Ольга Купріян - літературна критикиня, письменниця, співзасновниця щорічного «Рейтингу критика: найкращі дитячі та підліткові книжки року». Народилася у травні 1988 року. За освітою – магістр філології «Києво-Могилянської академії». Мама маленької Ясі. Живе і працює в Києві.
Серед зацікавлень – епоха Бароко, дитяча й підліткова література, старі родинні фотографії, чорниці. Статті, огляди, інтерв’ю та рецензії публікувалися в різних періодичних виданнях. Окрім того, має книжкову колонку «Модна читанка» в журналі для підлітків «Однокласник», а також веде блоґ, присвячений дитячим і підлітковим книжкам.
Авторка повісті для підлітків «Солоні поцілунки» (ВЦ «Академія», 2016), «Беркиць проводжає дідуся»(«Ранок», 2018) і «Суперклей для вази» («Ранок», 2018). У 2019 році у видавництві «Ранок» вийшла книжка «Боброго ранку!» з ілюстраціями Марини Шутурми, а також книжка-картинка «Мамонт».
На замовлення «1+1 Media» та видавництва «Книголав» написала «Щоденник Лоли» (2018), книжку-приквел до популярного серіалу «# Школа».
У співавторстві з журналісткою Яніною Соколовою написала книжку для дорослих «Я, Ніна» (2019), яка отримала відзнаку BookForum Best Book Award 2020 у категорії «Сучасна українська проза»

Немає коментарів:

Дописати коментар