четвер, 30 липня 2020 р.

Знайомтеся – українські олімпійці



Привіт, Токіо-2021!
Продовжуємо вас знайомити з українськими олімпійцями, одними з головних сподівань на медалі у Токіо вже 2021 року (але офіційно Ігри залишаються під назвою Олімпіада - 2020).
Пишаймося!
КАТЕРИНА РЕЗНІК (синхронне плавання) і збірна України з синхронного плавання.
У 2016 році вони зупинилися за крок до медалей. Українські «русалоньки» здійснили справжній фурор на Олімпіаді в Ріо.«Темна конячка» змусила хвилюватися японських представниць зі синхронного плавання. Після виступу українок соціальні мережі вибухнули коментарями «наших засудили». Вони справді стали родзинкою цих Ігор, вперше заявили про себе на такому рівні, а вже після 2016-го крок за кроком йшли до лідерських позицій.
І ось воно – 2019 рік, чемпіонат світу. Марина і Владислава Алексіїви, Валерія Апрєлєва, Вероніка Гришко, Олександра Коваленко, Яна Нарєжна, Катерина Резнік, Анастасія Савчук, Аліна Шинкаренко, Єлизавета Яхно здобули перше «золото» за роки незалежності України на світовій першості в артистичному плаванні.

Артистичні, красиві, емоційні та технічні – все це про українських «русалоньок». Не дивно, що на останніх змаганнях перед цьогорічною Олімпіадою (планували її провести у липні), українки збирали цілі кошики «золота». Наприклад, у Парижі на першому етапі Світової серії FINA Україна виборола сім золотих нагород із десяти можливих. З бажанням «далі вигравати всі конкурси», українські синхроністки повернулися до Харкова, де вже за три дні почули, що наступні змагання тимчасово скасовані, а з датами визначаться організатори пізніше.
Будемо вболівати і бажаємо успіху!

Немає коментарів:

Дописати коментар