вівторок, 26 березня 2019 р.

Бібліотека – дім твоїх друзів



Романи для підлітків захопили книжковий світ. У видавництвах все більше звертають увагу на напрямок художньої літератури, орієнтований на молодіжну та підліткову аудиторію. Вже не діти, але ще не дорослі, молоді люди хочуть читати про свої захоплення, перше кохання та проблеми у стосунках з батьками і однолітками.

У бібліотеці продовжується Тиждень дитячого читання. Сьогодні для книголюбів 8-Б класу СПМШ №16 відбувся бібліофреш «Бібліотека – дім твоїх друзів». Бібліотекар Жанна Харченко провела бібліографічний огляд новинок сучасної української та зарубіжної підліткової літератури. Книги Олеся Ільченко, Андрія Кокотюхи, Вігдіса Йорта, Крістіне Нестлінгер користуються популярністюта серед читачів. На твори Сергія Гридіна  «Не такий» та Ніки  Ініної «Хрангели» були продемонстровані захоплюючі буктрейлери.


Відкриттям для восьмикласників стало знайомство зі світовим бестселером – книгою Шона Кові «Сім звичок високоефективних підлітків» та біографічними нарисами Марії Сердюк із серії «Видатні особистості» про життя відомих людей усіх часів:Стіва Джобса, Коко Шанель, Альберта Ейнштейна, Ніколи Тесли та ін.
Ці книги допомагають підліткам зрозуміти складний для них світ, як досягти поставлених цілей, знайти своє місце в житті. Адже читання – це найкращий процес для розвитку та основа для великих досягнень!

Немає коментарів:

Дописати коментар