пʼятницю, 25 січня 2019 р.

25 січня усі жінки та дівчата з іменем Тетяна святкують свій День Ангела



Тетяни – чудові, ніжні та романтичні. Вони талановиті і відповідальні працівниці: чи то бухгалтер, лікар, вчитель, інженер... Бібліотекарі вітають своїх колег та читачок Тетян зі святом. В цей день пропонуємо згадати сучасних популярних письменниць з цим ніжним і красивим ім'ям. 



Тетяна Малярчук.
За власним визнанням, «не то жінка, не то прозаїк». ЇЇ книги перекладені польською, румунською, німецькою, англійською, російською та білоруською мовами. Роман «Забуття» став переможцем літературної премії «Книга року ВВС» у 2016 році.


 

Тетяна Пахомова – письменниця та вчителька географії в одній із шкіл Львівської області. У 2016 році пані Тетяна отримала першу премію у номінації «Романи» міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова».



  
Тетяна Белімова.
Роман «Вільний світ» отримав I місце у конкурсі Коронація слова 2014 року. Т. Белімова викладає українську літературу в університеті «Україна». Поряд з цим вона має чітку громадянську позицію, вшановуючи і підтримуючи все українське, приймає участь в літературних фестивалях, багато читає і дає широку оцінку прочитаному на сторінках періодичних видань.



Тетяна-Таїна Братченко (псевдонім Таїна Краєвська).
В цей день хочемо привітати талановиту білоцерківчанку – письменницю, журналістку Тетяну-Таїну Братченко. Зустрічі як з дітьми, так і з дорослими читачами є традиційними в нашій бібліотеці.

Немає коментарів:

Дописати коментар