пʼятницю, 1 червня 2018 р.

У центрі Всесвіту – дитина


1 червня в Україні, як і в усьому світі, відзначають радісне свято – День захисту дітей. Крім того, це ще й Всесвітній день батьків ­– найрідніших людей, які завжди поруч, піклуються, виховують та допомагають вирости дітям успішними і щасливими.

На свято дитинства «У центрі Всесвіту – дитина» до бібліотеки завітали маленькі читачі та вихованці клубу «Дошколярик», щоб зустрітися з друзями, казковими героями, поспілкуватися, повеселитися, подарувати хвилини радості своїм батькам. На свято до дітей з подарунками завітав депутат обласної ради В’ячеслав Хмельницький, який разом із завідуючою бібліотекою Катериною Волинець привітав дошколяриків і батьків зі святом, побажав стати гідними громадянами мирної та процвітаючої країни.

А потім розпочалося свято, під час якого герої мультфільмів Ляля, Бім та Міккі проводили ігри, конкурси, змагання, конкурс малюнків на асфальті. Щоб порадувати дітей, бібліотекарі запросили майстра з аквагриму, що викликало у дітей неймовірну радість, захоплення та щирі посмішки.

Керівник клубу Олена Сітко, привітавши присутніх зі святом, вручила вихованцям – випускникам «Дошколярика» похвальні грамоти, а батьки подарували книги, щоб поєднати відпочинок з цікавим і корисним.






Немає коментарів:

Дописати коментар