четвер, 2 листопада 2017 р.

Вогненні рубежі прапороносців


Хроніки воєн ведуться завжди і роблять це вміло, досконало, правдиво військові журналісти – люди, які вміють бачити, чути, співпереживати, відчувати, аналізувати. А ще розповісти читачам про справжніх героїв, про їх життя, подвиги, воєнні будні. «Знамено перемоги» – так називається інформаційний вісник 72-ої окремої механізованої бригади Збройних Сил України, редактором якого є наш земляк Анатолій Гай.

Анатолій Іванович – письменник, журналіст, член Національної спілки письменників України, голова Київської обласної та Білоцерківської міської письменницьких організацій. Крім того, А.Гай веде просвітницьку роботу, є постійним учасником творчих зустрічей, презентацій книг в бібліотеках міста.

Одне із своїх нових видань «Вогненні рубежі прапороносців» письменник презентував на зустрічі з десятикласниками БЗШ №6 (класовод Т.Омельченко). Це книга про мужність і героїзм військовослужбовців 72-ої ОМБр.

Анатолій Іванович розповів про своє перебування в зоні бойових дій разом зі своїм сином Юрієм, про підготовку інформаційного вісника, матеріали якого ввійшли до нової книги.

Вчителька БЗШ №6 Тетяна Омельченко розповіла про батьків десятикласників, які воюють на сході країни, про волонтерську допомогу школи бійцям АТО, а також про нашу велику вдячність героям, які захищають незалежність України.



Немає коментарів:

Дописати коментар