неділю, 28 травня 2017 р.

Щире слово для маленьких читачів




Творчі стосунки поєднують філіал № 9 з представниками Сквирського літературного об’єднання «Сузір’я». Зустрічі, презентації книг, літературні знайомства стали звичними у практиці роботи бібліотеки.
Нещодавно до найменших читачів книгозбірні завітала талановита сквирянка Юлія Хандожинська, яка пише вірші, прозові твори, музику, пісні, які сама ж і виконує. Крім того, другокласники СПМШ № 16 мали змогу переглянути мультфільми, придумані та створені авторкою. Найбільше сподобалися юним читайликам казочка про їжачка і, звичайно, загадки. Дівчатка виконали імпровізований танок під музику Юлії Миколаївни.
До міста Сквира на зустріч з членами літературного об’єднання «Сузір’я» завітав Максим Георгійович Рильський, онук відомого українського поета і громадського діяча Максима Рильського. На цю зустріч були запрошені представники клубу «Сузір’я» Академії пенсіонерів, серед яких координатор клубу – бібліотекар Тетяна Сулейманова.
Максим Георгійович розповів присутнім про сквирський період життя відомого поета, про родину Рильських, а також про щорічне мистецьке свято «Романівська весна». На зустрічі звучала поезія Максима Рильського, вірші і пісні місцевих поетів-аматорів і композиторів.

Немає коментарів:

Дописати коментар