понеділок, 20 березня 2017 р.

Від книги – до світла, до знань, до життя


Стартував Всеукраїнський тиждень дитячого читання, провідними завданнями якого є стимулювання у дітей інтересу до читання та самостійного вибору книг, підвищення інтелектуального та духовного потенціалу читачів, посилення ролі книги в безперервному освітньому процесі.
У ці дні наша бібліотека підготовила для дітей різноманітні заходи, спрямовані на популяризацію читання, книги і бібліотеки як скарбниці знань.Читачі бібліотеки візьмуть участь у літературному конкурсі «На старті Всезнайки», інформаційному квесті «Кинь мишку – візьми книжку», театральному дайджесті «Золотий ключик», а дошколярики завітають на гостину поезії до дідуся Корнія Чуковського.
Сьогодні до бібліотеки завітали вихованці ДНЗ № 19 «Кобзарик», учні СПМШ №16, БНВО «Звитяга».
Про шлях дитячої книги до свого читача, її авторів, художників та видавців розповіла присутнім завідуюча книгозбірнею Катерина Волинець. Діти познайомились з різноманітними оригінальними виданнями книг, з якими можна погратися, позмагатися в дотепності, порадитися і, звичайно ж, прочитавши їх, стати активними учасниками подій. Саме так зробили маленькі дошколярики, зігравши головних героїв казки «Теремок».
Артисти самодіяльного лялькового театру «Золотий ключик» Дмитро Бондар і Артем Куценко у виставі «Звірята лікують книгу» розповіли і показали глядачам як правильно поводитися з книгою, щоб вона на довгі роки залишалася цікавою і привабливою.




Немає коментарів:

Дописати коментар