четвер, 23 березня 2017 р.

Театр – це не вчора, а завтра



Міжнародний день театру відзначається щорічно 27 березня. Це не просто професійне свято митців сцени, це свято мільйонів глядачів, для яких зустріч з театром, акторами є неповторним свідченням моралі і духовності, своєрідним дзеркалом, у якому відображуються характерні особливості життя всього суспільства і кожної людини зокрема.
Напередодні свята на гостину до членів клубу «Сузір’я» до нашої бібліотеки  завітав актор Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. Панаса Саксаганського Микола Головчак. Молодий, веселий, талановитий актор відразу завоював прихильність глядачів. Члени клубу зацікавлено слухали розповідь артиста про його дитинство, навчання в театральному інституті, а також період становлення і творчого зростання у нашому театрі, де він неперевершено зіграв ролі у виставах «Сто тисяч», «Занадто одружений таксист», «Пошилися в дурні», «Скупий», «Поминальна молитва», «Баба Пріся» та багато інших.
   «Театр – це не вчора,  а завтра»  – ці слова  відомого режисера і актора Леся Курбаса підтверджують істину, що театральнее мистецтво на віки, коли воно постійно оновлюється завдяки талановитим акторам, які несуть радість спілкування, дарують свято душі своїм глядачам.


Немає коментарів:

Дописати коментар