четвер, 5 вересня 2013 р.

Вітаємо переможців

        

Завершився міський етап Всеукраїнського конкурсу на кращу книжку-саморобку «Дитячі історії про найголовніше». Диплом переможця отримала юна читачка нашої бібліотеки Зоряна Губрій за книгу «Моя родина», в якій дівчинка зібрала свої вірші та оповідання про Батьківщину, маму і родину, про рідну українську мову, про шкільних друзів. У книзі юна авторка використала багато матеріалів різних форм декоративно-вжиткового мистецтва: різьбу по дереву, бісероплетіння, вишивки, поробки із клаптиків тканини, а також – елементи для розвитку моторики рук: розстебнути ґудзики, розв’язати і зав’язати стрічечки. Крім того, книжка наповнена цікавими загадками і сюрпризами.        


«Подорож у країну казкових сновидінь» – так називається книжка-саморобка Олександри Кудлай. Дві пригодницькі повісті «Марійка й іграшки» та «У нашому домі живе домовик Боря» написані з дитячою безпосередністю, але відчувається майстерність   маленької літераторки та її бажання сподобатись читачам.       
  Діана Доманська підготувала на конкурс книжку під назвою «Країна математика», головні герої якої братик і сестричка потрапили в країну цифр, формул і задач. Незважаючи на математичні труднощі, діти розв’язують всі завдання.
         Наших читачів нагороджено дипломами відділу культури і туризму. Вітаємо учасників і переможців конкурсу, бажаємо успіхів і перемоги на Всеукраїнському рівні.                                                                 Світлана Могорит       


Немає коментарів:

Дописати коментар